Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ !!!

Με εκπλήξεις πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση η ομάδα της Κηφισιάς καθώς σε αυτη συμμετείχαν οι διεθνείς σέντερ
Ίαν Βουγιούκα και Δημήτρης Μαυροειδής οι οποίοι θα προπονούνται με την ομάδα για όσο καιρό είναι ελεύθεροι.
Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας ήταν όλοι παρόντες με όλα τα νέα αποκτήματα να δίνουν τον διαφορετικό αέρα,εκεί ήταν οι Νίκος Γκίκας,Λίνος Χρυσικόπουλος,Λεωνίδας Κασελάκης,Γιώργος Διαμαντάκος,Chad Frazier και Dustin Hogue, με τον προπονητή της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε τους στόχους :
« Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα φέτος. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, σε όλα τα επίπεδα, κυρίως σε ό,τι αφορά τους παίκτες. Έχουμε πολύ νεαρά παιδιά σε ηλικία, τα οποία θα δώσουν και σε εμάς ένα κίνητρο να κάνουμε κάτι καινούριο. Θα χρειαστούμε αρκετό χρόνο γιατί έχουμε πολλά καινούρια πρόσωπα και το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Η φιλοδοξία που πιστεύω ότι θα έχουν οι παίκτες μαζί με τη δική μας διάθεση για κάτι καινούριο ελπίζουμε πως θα φτιάξει ένα καλό αποτέλεσμα, μια καλή ομάδα την οποία θα ευχαριστιόμαστε πρώτα απ΄ όλα εμείς στην καθημερινότητα μας και θα ευχαριστιέται και ο κόσμος που θα έρχεται να μας βλέπει,Πρώτα γινόμαστε ομάδα, προσπαθούμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Υπάρχουν ομάδες που είναι πάρα πολύ ψηλά πλέον, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ έχουν ξεφύγει, και οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με μικρές διαφορές. Άρα αφού γίνουμε καλή ομάδα, που είναι το πιο δύσκολο πράγμα αυτή τη στιγμή, είναι να σώσουμε την κατηγορία. Από εκεί και πέρα, παίζοντας καλά, νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε και κάτι παραπάνω».
Ο νέος Αμερικανός της ομάδας Chad Frazier επισήμανε: «Γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα στην πρώτη μου χρονιά. Ελπίζω να μάθω από τους συμπαίκτες μου στην ομάδα και να επωφεληθώ από τον ανταγωνισμό,Έχουμε μια νεανική ομάδα και θα προσπαθήσω να προσθέσω τα ηγετικά μου χαρακτηριστικά, είτε από τη θέση του πλέι-μέικερ είτε από αυτή του σούτινγκ - γκαρντ. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει, θα είμαι ηγέτης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©