Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Την επίσημη πρώτη του πραγματοποίησε και η ομάδα του Ρεθύμνου, όλα ήταν διαφορετικά απο την ονομασία της ομάδας μέχρι και τα χρώματα
και τις εμφανίσεις και τους νέους αθλητές τις ομάδας να προσφέρουν αισιοδοξία,το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν οι Χάρης Γιαννόπουλος,Σταύρος Σχίζας,Μάριος Ματαλών,Μιχάλης Καμπερίδης,Γιάννης Παναρετάκης,Μάρκος Δουλγεράκης,Ηλίας Θεοδωρίδης καθώς και οι ξένοι της ομάδας Ryan Harrow,Marcus Relphorde,Yaroslav Korolev,Derek Cooke ενώ απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με την εθνική τους ομάδα οι Ολλανδοί Roeland Schaftenaar και Charlon Kloof.
Σε δηλώσεις του το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε:
«Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ’ όλα. Βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο της γνωριμίας, καθώς τα περισσότερα παιδιά γνωριστήκαμε σήμερα το πρωί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να δουλέψουμε μέσα στο παρκέ. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό.Όσο αφορά τη νέα μου ομάδα, έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Δε το λέω αυτό για να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός, αλλά όλοι μου έχουν μεταφέρει πως είναι μία οικογένεια και η δουλειά γίνεται έτσι όπως πρέπει. Η πόλη είναι όμορφη και οι άνθρωποι στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται. Γενικότερα, μόνο καλά λόγια άκουσα για τον πρόεδρο και για το τιμ. Άρα, ήρθα με τους καλύτερους οιωνούς για να έχουμε μία καλή σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©