Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο Π.Α.Ο.Κ, 73-67 ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Π.Α.Ο.Κ πήρε την πρίκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας του Ρεθύμνου με 73-67.

Σε μια αναμέτρηση που όπως αναμενόταν εξελίχθηκε σε ντέρμπι ι δικέφαλος κατάφερε τελικά να περάσει το εμπόδιο του Ρεθύμνου. Οι δύο ομάδες εμφανώς ανέτοιμες αυτή την εποχή πραγματοποίησαν σοβαρή προσπάθεια και προσέφεραν και καλό θέαμα κατά διαστήματα στον λιγοστό κόσμο που παρευρέθυκε στο κλείστο της Πυλαίας.
H αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια της με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρο προβάδισμα άλλα τους Κρητικούς να έιναι συνέχεια κοντά στο σκόρ και να είναι απειλητικοί, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 30-30 δείχνοντας ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ μπήκε πιο ζεστά στο παιχνίδι και με ένα σερί 5-0 προηγήθηκε 35-30, το Ρέθυμνο έκανε ένα δικό του σερί 6-0 πέρνωντας το προβάδισμα και απο εκείνο το σημείο και πάλι ου δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκόρ.
Στις αρχές της τελευταίας περιόδου ο δικέφαλος έτρεξε ένα επί μέρους σκόρ 13-5 και ξέφυγε μια διαφορά 7 πόντων 63-56, η φιλοξενούμενη ομάδα όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα μειώνονοντας σε 65-64 με 2 λεπτά να απομένουν για το φινάλε, οι άστοχες βολές όμως απο Kloof και Harrow δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ρεθύμνου να διεκδικήσει την νίκη, το τελικό 73-67 ήρθε με δύο εύστοχες βολές του Τσόχλα και ένα κάρφωμα του Μάρκοβιτς.
Για τον Π.Α.Ο.Κ που έδειξε κακή εικόνα  κορυφαίος ήταν ο αρχηγός Κώστας Βασιλειάδης με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ !!! ενω καλός ήταν και ο Markovic με 19 πόντους άλλα μεγάλη αστοχία στις βολές, για την ομάδα του Ρεθύμνου κορυφαίος ήταν ο Αμερικανός πλέι μέικερ Ryan Harrow με 15 πόντους και είχε συμπαραστάτη τον πολύ καλό Χάρη Γιαννόπουλο με 14 πόντους.

Π.Α.Ο.Κ: Tepic 7, Βασιλειάδης 17, Κακαρούδης 11, Τσόχλας 7, Duvnjak 5, Markovic 19, Balaban 7.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Kloof 9, Σχίζας 10, Relphorde 4, Schaftenaar 9, Γιαννόπουλος 14, Harrow 15, Καμπερίδης 2, Korolev 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©