Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ EUROLEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ !!!!

Παίκτης της Α.Ε.Κ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Oderah Anosike ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Daniel Orton.

Πρόκειται για τον Νιγηριανό σέντερ που πριν απο 1,5 μήνα είχε αποκτηθεί απο την Λαμποράλ Κούτσα, η μεταγραφή του Γιάννη Μπουρούση όμως στην Ισπανική ομάδα γέμισε την ρακέτα της και όπως όλα δείχνουν ο αφρικανός θα αποτελέσει παρελθόν.
Έτσι η Ένωση έχει κινηθεί αστραπιαία φτάνοντας μια ανάσα απο τον παίκτη αφου αναζητούσε αντικαταστάτη του Αμερικανού σέντερ, που μπορεί να πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά άλλα τα πειθαρχικά παραπτώματα του, ανάγκασαν τον Dragan Sakota να του δείξει την πόρτα της εξόδου.
Ο Anosike, που δεν θα προλάβει να φορέσει την φανέλα της Λαμποράλ σε επίσημο παιχνίδι,
την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ιταλία με την Αβελίνο έχοντας Μ.Ο 11,5 πόντους και 10,9 ριμπάουντ ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Στρασμπούρ και Πέζαρο.
Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η μεγάλη ικανότητα του στα ριμπάουντ ενώ μπορεί να τελείωσει φάσεις κοντά στο καλάθι,έχει πλούσια αθλητικά πρσόντα και πρόκειται για έναν undersize ψηλό με υψος 2.04 και 24 ετών, φαίνεται να είναι ιδανικό συμπλήρωμα στην ρακέτα της Ένωσης στο πλευρό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©