Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΝΙΚΗ 80-65...ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!!

Μπορεί να νίκησε με 15 πόντους διαφορά αλλα η Εθνική μας ομάδα έδειξε οτι θέλει δουλειά ακόμα, απέναντι στην Ρωσία (που σαφώς είναι πιο ποιοτική απο την Τσεχία και την Βοσνία αλλά δεν είναι το μεγαθήριο του παρελθόντος), η Ελληνική ομάδα δυσκολεύτηκε για
τρία δεκάλεπτα και έδειξε αδυναμίες στην άμυνα ζώνης (αυτο βέβαια είναι καλό να συμβαίνει τώρα κι όχι στα επίσημα παιχνίδια) με κύριο χαρακτηριστικό τα μόλις δύο τρίποντα !!! που σημείωσε σ'όλο το παιχνίδι.
Η Ρώσικη ομάδα με όπλο την ζώνη της και την αδυναμία της Εθνικής μας στο μακρινό σούτ έμεινε στο παιχνίδι ως το 30' που το σκόρ ήταν 56-54.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι εικόνα άλλαξε και η Εθνική άρχισε να χτίζει μια διαφορά για να τελειώσει τελικά το παιχνίδι στους 15 πόντους.
Απο την Εθνική μας ξεχώρισαν οι Πρίντεζης και Μπουρούσης που σημείωσαν αμφότεροι απο 16 πόντους, ο Κουφός με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ και οι Σπανούλης Ζήσης που πέτυχαν απο 11 πόντους.
ΕΛΛΑΔΑ: Μπουρούσης 16, Ζήσης 11, Σπανούλης 11 (5 α), Καλάθης, Περπέρογλου 1, Σλούκας 8, Καϊμακόγλου 3, Κουφός 14 (11ρ), Γιάνκοβιτς, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου, Μάντζαρης.
Από την ομάδα της Ρωσίας εξαιρετικός ήταν ο Antonov με 27 πόντους και προσπάθησε ο Zubkov που σημείωσε 10 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©