Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ CLAVER !!!

Ακόμη μία ηχηρή μεταγραφή ολοκλήρωνει ο Παναθηναϊκός ντύνοντας στα πράσινα τον Victor Claver.

Όπως όλα δείχνουν απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και τυπικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και η μεγάλη μεταγραφή να αποτελέσει γεγονός.
 O διεθνής Ισπανός φόργουορντ αποτελεί ένα απο τα πιο καυτά ονόματα ελεύθερων παικτών και οι κυπελλούχοι Ελλάδας κατάφερνούν να ρίξουν την βόμβα με την απόκτηση του παρά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.
Αρχικά η Ρεάλ ήταν αυτή που είχε έρθει σε συμφωνία μαζί του όμως το μεγάλο Buy out που έπρεπε να καταβάλει στην Βαλένθια η οποία έχει τα δικαιώματα του εντός Ισπανίας ήταν αξεπέραστο εμπόδιο, θύμα του ίδιου buy out έπεσε και η Μπαρτσελόνα η οποία μετά την πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική της ηγεσία έκανε προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη χωρίς όμως να τα καταφέρει , στη συνέχεια η Αναντολού Εφές κινήθηκε πολύ δυναμικά και τον διεκδίκησε μαζί με τον Παναθηναίκό, όμως η άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία με τα θέματα τρομοκρατίας αποτέλεσε απαγορευτικό για να πραγματοποιηθεί κι αυτή η μετακίνηση με τους πράσινους να είναι αυτοί που τελικά κάνοντας την οικονομική υπέρβαση κέρδιζούν τον 27χρονο αθλητή.
Ο Claver την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν κι αυτός στην Λοκομοτίβ Κουμπαν, μαζί με το έτερο πράσινο απόκτημα Chris Singleton, κι έφτασε στο Final 4 του Βερολίνου, έχοντας Μ.Ο 9,4 πόντους 5,9 ριμπάουντ και 1,6 ασσίστ σε 31 συμμετοχές με το εκπληκτικό ποσοστό 40%  στα σούτ τριών πόντων.
Έχει ύψος 2.06 και μπορεί να καλύψει τις θέσεις "4" και "3" δίνοντας την άνεση στον προπονητή του Παναθηναϊκού Αργύρη Πεδουλάκη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα στην διάρκεια μιας αναμέτρησης.
Εκτός απο την Λοκομοτίβ έχει αγωνιστεί στη Βαλένθια και στη Χίμκι ενώ αγωνίστηκε και μία τριετία στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.
Η μεταγραφή αυτή σε συνδυασμό με τις μεταγραφές Singleton,James και Μπουρούση όπως είναι φυσικό σκορπάει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας καθώς οι πράσινοι ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό και βάζουν τεράστιους στόχους ενόψει της νέας σεζόν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©