Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ H ΡΕΑΛ

Σε μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης με την απόκτηση του Anthony Randolph.

H Βασίλισσα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αμερικάνου παικταρά που "έβγαλε μάτια" με την φανέλα την Λοκομοτίβ Κουμπάν και ισχυροποιεί σε τεράστιο βαθμό την ρακέτα της.
Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνιζόταν στην Ρώσικη ομάδα απο το 2014 και πέρσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της (μαζί με τον Delaney) στην πορεία της προς το Final 4 toy Βερολίνου καθώς σε 23 συμμετοχές στην Euroleague είχε Μ.Ο 14,5 πόντους 6 ριμπάουντ 1,3 ασσίστ και 1,2 κλεψίματα.
Εκτός απο την Λοκομοτίβ έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ απο το 2008 εώς το 2014 φορώντας τις φανέλες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Νιού Γιόρκ Νίκς, Μινεσότα Τίμπεργουλφς και Ντένβερ Νάγκετς.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες η μάχη για την απόκτηση του αθλητή είχε κορυφωθεί καθώς η Μπαρτσελόνα μετά την πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική της ηγεσία είχε φτάσει κοντά στην συμφωνία με τον Randolph, η Ρεάλ όμως κινήθηκε άμεσα και πρόλαβε τον κίνδυνο κάνοντας δικό της τον παίκτη κερδίζοντας το άτυπο "El clasico".
Πλέον η Βασίλισσα μετά το σόκ της αποχώρησης του Sergi αρχίζει και πάλι να "παίρνει τα πάνω της" δημιουργώντας μία απο τις ισχυρές γραμμές ψηλών στην Ευρώπη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©