Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΠΟΧΗ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Κώστας Φλεβαράκης είναι κι επίσημα ο νέος τεχνικός του Ρεθύμνου καθώς η Κρητική ομάδα προχώρησε επίσημα στην παρουσίαση του έμπειρου τεχνικου.

Ο Φλεβαράκης υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο και μαζί του ανακοινώθηκε ότι ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ο Γιώργος Κούμουλος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα τεχνικου:

" Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν την ομάδα και την Διοίκηση του Ρεθύμνου για αυτή την έναρξη της συνεργασίας. Για μένα το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι μία από τις πιο σοβαρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και θεωρώ ότι είναι ένα δέλεαρ να δουλέψει κάποιος εδώ. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα η οποία βοηθάει πάρα πολύ τη νεολαία και μπορεί ακόμα περισσότερο ειδικά εδώ στην Κρήτη. Η επιλογή αυτή είναι μία μεγάλη πρόκληση και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι περνάει από το δικό μου χέρι σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουμε τον κόσμο του Ρεθύμνου να έχει ένα λόγο παραπάνω να έρχεται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Να δουλέψουμε όλοι μαζί. Νομίζω ότι μέσα από ομαδική δουλειά πάντα μπορείς να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον. Εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Βάζουμε όλοι το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε. Καλώς σας βρήκα ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©