Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΜΠΡΑΜΟΣ !!!

Ο Μάικ Μπράμος ανεμένεται να είναι η πρώτη κίνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί πράσινοι να δίνουν την μάχη τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος άλλα το βλέμμα τους είναι στραμμένο και στο μέλλον ετοιμάζοντας την ομάδα της επόμενης περιόδου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μια απο τις κινήσεις που αναμένονται να γίνουν είναι η επιστροφή του ομογενή φόργουορντ που έφυγε άδικα το καλοκαίρι του 2014.
Ο Μπράμος έμεινε μια σεζόν εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω σοβαρου τραυματισμού και φέτος επέστρεψε για να αγωνιστεί στην Ιταλία με την φανέλα της Βενέτσια με την οποία πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις και την οδηγεί προς τους τελικούς του Ιταλικου πρωταθλήματος.
Οι εμφανίσεις του όπως ήταν φυσιολογικό δεν άργησαν να τραβήξουν το βλέμμα της πρώην του ομάδας με την οποία έφτασε σευμφωνία πριν λίγους μήνες άλλα η νυν ομάδα του δεν του επέτρεψε να σπάσει το συμβόλαιο.
Αυτό όμως όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να συμβεί και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό θα γίνει πραγματικότητα, εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται μετα το τέλος των Ελληνικών πλέι οφ άλλα και των Ιταλικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©