Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ !!!!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας καταπλήκτική τρίτη περίοδο πήρε τον πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του μαχητικού για ένα ημίχρονο Άρη με 90-69 !!!

Οι πράσινοι έχοντας  μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα (17/33) και με τους Gist, Feldeine, Διαμαντίδη να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ θα αγωνιστούν σε τελικό για δωδέκατη συνεχόμενη σεζόν.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργήσαν απο το ξεκίνημα μια διαφορά κοντά στους δέκα πόντους με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει 24-16.
Η δεύτερη περίοδος άνηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άρης βρήκε ρυθμό στην επίθεση και με την άμυνα του σπάει κόκκαλα κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ 34-35 και να κλείσει το ημίχρονο μόλις με ένα πόντο πίσω στο σκόρ 238-37.
Οι γηπεδούχοι όμως με την έναρξη της επανάληψης δεν έδωσαν κάνεναν δικαίωμα να αμφισβητηθεί η κυριαρχία τους, με ένα σερί  8-0 με τον Feldeine να πετάει φωτιές και τον Gist να συνεχίζει την εντυπωσιακή του εμφάνιση ο Παναθηναϊκός ξέφυγε στο σκόρ και δεν κοίταξε ποτέ πίσω του, η διαφορά συνεχώς ανέβαινε και με τον νεαρό Παπαγιάννη να "σφίγγει" την άμυνα το επιμέρους σκόρ της τρίτης περιόδου έφτασε στο 31-11 με τους πράσινους να πετυχαίνουν σε μία περίοδο σχεδόν όσους πόντους πέτυχαν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Σκόρ δεκαλέπτου 69-48.


Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Άρη να προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα και τον Παναθηναϊκό απλά να κατεβάζει ταχύτητα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων εν'όψει της δύσκολης συνέχειας στην Euroleague, το τελικό 90-69 ήρθε φυσιολογικά.
Συμπερασματικά ο νικητής Παναθηναϊκός έδειξε γι ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σε συνεχή άνοδο φέρνοντας χαμόγελα στους οπαδούς τους.
Ο Άρης έδειξε ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο και υπέκυψε απέναντι σε έναν δυνατότερο αντίπαλο, αυτό δεν σημαίνει πως οι φίλοι της ομάδας πρέπει να σκύψουν το κεφάλι, όσο δουλειά κι αν γίνεται απέχει πολύ ακόμη απο τον Παναθηναϊκό όπως κι απο τον Ολυμπιακό γι αυτό χρειάζεται συνέπεια και ο στόχος να είναι να ανέβει ένα σκαλοπάτι κάθε φορά.
Απο τους νικητές ξεχώρισαν ο Feldeine με 22 πόντους, ο Gist με 20, ο Διαμαντίδης με 15 άλλα και ο Καλάθης με 9 ασσίστ.
Απ τον Άρη πάλεψαν οι Αμερικανοί McNeal, Hagins και White με 17, 16 και 13 πόντους αντίστοιχα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καλάθης 6, Feldeine 22, Gist 20, Kuzmic 4, Διαμαντίδης 15,
Raduljica 9, Παπαγιάννης 2, Γιάνκοβιτς 9, Φώτσης 3. αγωνίστηκαν χωρίς σκοράρουν οι Pavlovic και Χαραλαμπόπουλος.

ΑΡΗΣ: Mcneal 17, Hagins 16, White 13, Πελεκάνος 3, Waters 3, Μούρτος 3, Ζάρας 7, Ξανθόπουλος 2, Cohen 5. Αγωνίστηκε χωρίς να σκοράρει ο Φλιώνης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©