Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΦΑΡΟΣ, ΝΙΚΗΣΕ 69-65 ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ !!!

Την ξέφρενη πορεία του συνεχίζει ο Φάρος καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετα την ιστορική νίκη του επι του Π.Α.Ο.Κ, έτσι η ομάδα του Κερατσινίου συνέχισε τα θαύματα της καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν το πέμπτο θύμα του που προερχόταν απο την Basket League.

Νωρίτερα είχε αποκλείσει Κολοσσό Ρόδου, Λαύριο, Τρίκαλα και Κηφισιά και γίνεται η τρίτη ομάδα μικρότερης κατηγορίας που θα συμμετάσχει σε τελικό μετα τον Πανελλήνιο το 1987 και το Ρέθυμνο το 2007.

Ο Φάρος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και με τον Παπαμακάριο να τον οδηγεί πήρε κεφάλι στο σκόρ με πέντε πόντους (13-8) με τον Π.Α.Ο.Κ να μην μπορει να αντιδράσει και την περίοδο να ολοκληρώνεται υπέρ των γηπεδούχων 18-14.
Στη δεύτερη περίοδο ο δικεφάλος άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα 24-23, με τον Φάρο και πάλι να αντιδρά και να κλείνει το ημίχρονο μπροστά στο σκόρ με το οριακό 32-31.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι αφεντικά και στο τρίτο δεκάλεπτο και με τον Σκορδίλη να προσφέρει εντυπωσιακές φάσει βρέθηκαν στο +8 (45-37), ο Π.Α.Ο.Κ βρήκε κάποιες λύσεις και κατάφερε να μειώσει στο τέλος του δεκαλέπτου σε 51-48.
Η τελευταία περίοδος ήταν θρίλερ, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και θέλωντας να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί πήραν προβάδισμα 51-55, οι γηπεδούχοι όμως και πάλι βρήκαν λύσεις και κάνοντας ένα δικό τους σερί προηγήθηκαν με 62-57, ο Π.Α.Ο.Κ
αντέδρασε και ισοφάρισε 62-62 και καπού εκεί ξεκινάει το θρίλερ, με τον Παπαμακάριο να κάνει βήματα τα οποία δεν σφυρίχτηκαν και τελικά να κερδίζει φάουλ για "3" βολές, ο έμπειρος γκάρντ βρήκε τον στόχο έδωσε στην ομάδα του διαφορά τριών πόντων και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη, το τελικό 69-65 οδήγησε τους γηπεδούχους σε ξέφρενους πανηγυρισμούς καθώς η ομάδα του Κερατσινίου έγραψε ιστορία.
Απο τους νικητές εκπληκτικός ήταν ο Μανώλης Παπαμακάριος με 21 πόντους, ενώ απο τον δικέφαλο πάλεψε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης με 18.
 ο Φάρος στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

ΦΑΡΟΣ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Καράμπουλας 9, Μπατής 10, Πετροδημόπουλος 6, Λιακόπουλος 2, Αγγελόπουλος 3, Κομποδιέτας 6, Κατούφας 2, Παπαμακάριος 21, 
Σκορδίλης 10.

Π.Α.Ο.Κ: Tepic 9, Βασιλειάδης 10, Τσόχλας 3, Δέδας 1, Μαργαρίτης 5, Σχορτσιανίτης 18, 
Duvnjak 11, Markovic 6, Hatcher 2.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©