Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ !!!!!

Ότι Παναθηναϊκός καταβάλει τεράστια προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια να γκρεμίσει ότι έχει χτίσει με κόπο τις προηγούμενες δεκατίες.

Η ήττα απο κάποια Ζιέλονα Γκόρα στην Πολωνία δεν είναι απλά καμπανάκι κινδύνου άλλα απόδειξη ότι οι πράσινοι έχουν κατέβει πια επίπεδο και δεν εχουν τις ίδιες βλέψεις με το λαμπρό παρελθόν τους.
Η αδυναμία της ομάδας να πάρει αποτέλεσμα εκτός έδρας είναι πλέον χαρακτηριστικό της κατηφόρας, ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δύο σεζόν μετράει μόλις δύο νίκες μακριά απο το Ο.Α.Κ.Α ( πέρσι απέναντι σε Τουρόφ και Άλμπα) γνωρίζοντας ήττες απο ομάδες που δεν είναι επιπέδου Euroleague (όπως απόψε η Ζιέλονα Γκόρα) άλλα και μεγάλους διασυρμούς σε όποια δύσκολη έδρα αγωνίστηκε (ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα).
Σίγουρα η φετινή ομάδα είναι νέα, σίγουρα θέλει χρόνο, σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση καθώς υπάρχουν μεγάλα κενά στο ρόστερ (αθλητικός ψηλός), σίγουρα έχει απουσίες λόγω τραυματισμών (Παππάς, Γκίστ, Μποχωρίδης) άλλα δεν πιστεύουμε πως χρειάζεται όλα τα παραπάνω για να νικήσει αντιπάλους όπως ο αποψινός.
Η χρονιά ξεκίνησε με ελπίδες άλλα ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει μείνει στις δάφνες απο τις δύο νίκες επί του Ολυμπιακού και μέχρι στιγμής το πληρώνει ακριβά, απογοήτευση σκορπίζουν οι περισσότεροι νεοαποκτηθέντες παίκτες της ομάδας εκτός του φιλότιμου άλλα περιορισμένων δυνατοτήτων Kuzmic και του μαχητικού Feldeine, οι Καλάθης, Raduljica 
(φαίνεται να έχουν το μυαλό τους αλλού), Pavlovic δεν δίνουν αυτά που περιμένει η ομάδα καθώς ουσιαστικά δεν έχουν κάνει ούτε ένα καλό παιχνίδι, ένω οι παλιοι Διαμαντίδης, Φώτσης δείχνουν πως πλέον χωρίς σοβαρή υποστήριξη απλά δεν μπορούν, ενώ και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μετά απο τρείς σεζόν δείχνει ξεκάθαρα πλέον πως δεν είναι παίκτης επιπέδου Παναθηναϊκού, μόνο ο James Gist έχει διασωθεί μέχρι στιγμής.
Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο φετινός Παναθηναϊκός αν δεν ενισχυθεί σημαντικά και δεν αλλάξει νοοτροπία κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό απο την πρώτη φάση καθώς ο όμιλος έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, το μόνο θετικό είναι πως πλέον οι περισσότεροι αγώνες είναι στο Ο.Α.Κ.Α και μπορεί να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.
Εξακολουθούμε να πιστέυουμε πολύ πάντως και το τονίζουμε στην μεγάλη προσωπικότητα του Sasha Djordjevic και θεωρούμε σίγουρο πως ξέρει τι να κάνει για να ανατρέψει αυτή την άσχημη κατάσταση.
Το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου γράφτηκε πριν τελειώσει ο αγωνάς και δεν θα άλλαζε τίποτα ακόμη κι αν οι Πράσινοι τελικά έπαιρναν την νίκη καθώς η εμφάνιση ήταν το λιγότερο απογοητευτική.
Στα αγωνιστικά δεν μπορούν γίνουν πολλά σχόλια ο Παναθηναϊκός σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ χωρίς να μπορεί να διεκδίκησει την νική εκτός μιας στιγμής που ισοφάρησε με τρίποντο του Feldeine, άλλα και σε εκείνο το σημείο δέχθηκε σερί 5-0 με τους Πολωνούς να ξεφεύγουν, τραγικά ήταν τα ποσοστά στις βολές και στα τρίποντα και με τέτοια αστοχία καμία ομάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό.
Feldeine με 15 πόντους και Kuzmic με 10 και πολλές μάχες κάτω απο τα καλάθια ήταν οι μόνοι που ξεχώρισαν με την υπόλοι ομάδα να απογοητεύει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Pavlovic 11, Γιάνκοβιτς 9, Φώτσης 4, Raduljica 8, Feldeine 15, Διαμαντίδης 3, Καλάθης 8, Kuzmic 10.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©