Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΓΚΑΣΤ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζακ Όγκαστ βρίσκονται οι "πράσινοι".


Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η οικονομική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει μειωθεί τόσο ώστε η συμφωνία (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να θεωρείται δεδομένη.

Ο 27χρονος σέντερ (όπως έχουμε αποκαλύψει απο τις 10/07/20 ΕΔΩ) αποτέλεσε από την αρχή την πρώτη επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Βόβορα,  καθώς η βελτίωση του και το Ελληνικό διαβατήριο, που κατέχει, "έλυνε τα χέρια" του τεχνικού επιτελείου του "τριφυλλιού".

Η Ελληνική ομάδα βρισκόταν σε επαφή με τον αθλητή εδώ και λίγες μέρες, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του κρίνονταν υπερβολικές.

Όσο όμως περνούσαν οι μέρες οι προτάσεις που τον ικανοποιούσαν,οικονομικά, γινόντουσαν μόνο από ομάδες που συμμετέχουν στο Eurocup, κι αυτό τον ανάγκασε να ρίξει τις απαιτήσεις του για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Euroleague με τον Παναθηναϊκό.

Ο Όγκαστ την τελευταία διετία φόρεσε την φανέλα της Γαλατσσαράι με την οποία  την περασμένη σεζόν συμμετείχε σε 16 αναμετρήσεις του Eurocup (μ.ο 13,4 πόντους 7,1 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα) και σε 23 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Τουρκίας (μ.ο 12,4 πόντους 6,7 ριμπάουντ 1,4 ασίστ 1,5 κλεψίματα και 1 μπλοκ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©