Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

«ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ» Ο JOHNSON

Κοντά στην πιο εντυπωσιακή μεταγραφή του, για το φετινό καλοκαίρι, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.


Καθώς έχει αποσπάσει, προφορικά, την θετική απάντηση του Αμερικανού φόργουορντ Wesley Johnson, κι απομένουν οι υπογραφές των συμβολαίων και η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Μπορεί η λέξη «βόμβα» να είναι πολύ «φορεμένη» το τελευταία διάστημα άλλα είναι η μόνη που ταιριάζει όταν μιλάμε για έναν αθλητή που επιλέχθηκε στο νούμερο 4 του πρώτου γύρου του ντράφτ το 2010, ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης rookie πεντάδας το 2011, και έχει συνεχή δεκαετή παρουσία στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη φορώντας τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Φοίνιξ Σάνς, Λος Άντζελες Λέικερς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Νιου Όρλεανς Πέλικανς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Σε αυτή τη δεκαετία ο 32χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί συνολικά σε 609 αναμετρήσεις κανονικής περιόδου έχοντας μ.ο 7 πόντους 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, επίσης έχει αγωνιστεί και σε 9 παιχνίδια πλέι όφ με μ.ο 1.9 πόντους και 2,2 ριμπάουντ.

Με την ολοκλήρωση της απόκτησης του έμπειρου ΝΒΑερ, το «τριφύλλι» θα καλύψει με εμφατικό τρόπο τις θέσεις των ξένων του και θα έχει δημιουργήσει μια τριάδα πολύ υψηλού επίπεδου που θα αποτελείται από τους Νίκ Καλάθη, Jimmer Fredette και Wesley Johnson.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©