Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ SMITH ΟΙ "ΑΙΩΝΙΟΙ" !!!

Την περίπτωση του Devin Smith εξετάζουν οι δύο "μεγάλοι" του Ελληνικού μπάσκετ, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσίευμα.


Συγκεκριμένα οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως, ο Αμερικανός σκόρερ, που δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μακάμπι, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έχει προταθεί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ή Ολυμπιακο και Παναθηναίκό αν προτιμάτε, με τις δύο Ελληνικές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωση του καθώς έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν κι επίσης θεωρείται οικονομικά προσιτός.

Ο 34χρονος άσος αγωνίζεται στην "ομάδα του λαού" απο το 2011, έχοντας κατακτήσει μάλιστα μαζί της το τρόπαιο της Euroleague το 2014.

Την εξαετία αυτή έχει αγωνιστεί συνολικά σε 136 αναμετρήσεις της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχοντας Μ.Ο 10,9 πόντους 5,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Ακόμη και την περασμένη σεζόν είχε πολύ ενεργό ρόλο στην Μακάμπι καθώς είχε Μ.Ο 9,2 πόντους 5,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 28 συμμετοχές.

Ο Smith έχει εμπειρία απο το Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς φόρεσε την φανέλα του Παννελληνίου τη σεζόν 2009-2010, επίσης έχει αγωνιστεί ακόμη και σε Γκιπουθκόα, Αβελίνο, Φενερμπαχτσέ και Μπένετον Τρεβίζο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©