Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΜΗΤΟΓΛΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσπάθειες για να αποκτήσουν τον Κώστα Μήτογλου, από τώρα, καταβάλουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA καθώς και με νέες πληροφορίες, οι "πράσινοι" θέλουν να αποκτήσουν το φετινό καλοκαίρι τον 21χρονο άσο ο οποίος όμως έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στην Αμερική για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στο Wake Forest.

Ο Παναθηναϊκός μέχρι σήμερα εξέταζε το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον διεθνή αθλητή, που έχει κληθεί απο τον Κώστα Μίσσα στην εθνική ανδρών, απο το επόμενο καλοκαίρι αφού ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις του στις Η.Π.Α, όμως τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να πείσουν τον νεαρό παίκτη να υπογράψει άμεσα δείχνοντας του μάλιστα πόσο πολύ τον υπολογιζούν και τον πιστεύουν.

Ο Μήτογλου θεωρείται αυτή τη στιγμή απο τους λίγους νέους Έλληνες παίκτες που μπορούν να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο και μια ενδεχόμενη απόκτηση του ισχυροποιεί πολύ τους "πράσινους" όχι μόνο την επόμενη σεζόν άλλα και στο μέλλον καθώς ενισχύει σε σημαντικό βαθμό και τον Ελληνικό κορμό της ομάδας.

Την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Wake Forest αγωνίστηκε σε 33 αναμετρήσεις (της 32 ως βασικός) έχοντας Μ.Ο 8,9 πόντους 6,1 ριμπάουντ και σχεδόν 1 ασίστ ανα παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©