Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΦΕΝΕΡ

Κοντά στην ολοκλήρωση ενός εντυπωσιακού Deal βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης.


Δυναμικό αναμένεται να είναι το μεταγραφικό ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε,καθώς σύμφωνα  με Γερμανικά δημοσιεύματα η ομάδα του Zeljko Obradovic, στην προσπάθεια της να διατηρηθεί στην κορυφή της Ευρώπης, έχει έρθει σε συμφωνία με τους Nicolo Melli και Darius Miller απο την Μπάμπεργκ και αναμένεται να τους αποκτήσει "πακέτο".

Οι δύο αθλητές συνέχισαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα της Γερμανικής ομάδας και όπως ήταν φυσιολογικό τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των κορυφαίων συλλόγων με τους πρωταθλητές Ευρώπης, όπως όλα δείχνουν, να είναι η ομάδα που θα κερδίσει την υποφραφή τους.

Ο 26χρονος Ιταλός φόργουορντ είχε την φετινή σεζόν Μ.Ο 11,5 πόντους 7,4 ριμπάουντ και 2,3 ασσίστ σε 30 συμμετοχές στην Euroleague.


Ενώ ο Αμερικανός σκόρερ είχε Μ.Ο 12,2 πόντους 2,7 ριμπάουντ και 2 ασσίστ επίσης σε 30 συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση.

Αν τελικά επαληθευτούν τα δημοσιεύματα θα πρόκειται για τρομερή ενίσχυση για την Τουρκική ομάδα και ήδη θα προβάλλει σαν φαβορί και για την κατάκτηση και της επόμενης Euroleague στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©