Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

GENTILE ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ !!!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Alessandro Gentile.


Ο Ιταλός "σούπερ στάρ" συμφώνησε σε όλα με τον Αρμάνι Μιλάνο και τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία που υπήρχε τις τελευταίες μέρες με τους κυπελλούχους Ελλάδας προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φίλους των "πρασίνων".

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό καθώς προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη με ισχυρή προσωπικότητα που αποτελεί τεράστιο επιθετικό όπλο και λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Xavi Pascual.

Ο 24χρονος γκάρντ/φόργουορντ αγωνιζόταν στην ομάδα του Μιλάνο απο το 2011 και σε 6 σεζόν συμμετείχε συνολικά σε 71 αναμετρήσεις της Euroleague έχοντας Μ.Ο 11,6 πόντους 2,6 ριμπάουντ και 2,3 ασσίστ, ενώ την  σεζόν 2015-2016 πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις του καθώς είχε Μ.Ο 20 πόντους 3,5 ριμπάουντ και 4,1 ασσίστ σε 6 συμμετοχές,
επίσης είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της Ιταλίας ενώ έχει προλάβει να αγωνιστεί και για μία διετία (2009-2011) στην Μπένετον Τρεβίζο.

Πλέον το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση της μεγάλης μεταγραφής είναι η επίσημη ανακοίνωση της "πράσινης" Κ.Α.Ε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©