Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ !!!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Daniel Hackett έχει προκαλέσει "κατακλυσμό" προτάσεων στους ερυθρολεύκους που βρίσκονται σε αναζήτηση ποιοτικού γκάρντ.


Μπορεί οι προτάσεις πλέον να πέφτουν βροχή αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συγκεκριμένα "στάνταρ" στην αναζήτηση τους και τα περισσότερα ονόματα που ακούγονται δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
 
Μερικοί απο αυτούς όπως ο Jordan Farmar και ο Justin Dentmon προτάθηκαν αλλα ουσιαστικά δεν εξετάστηκαν ποτέ σοβαρά καθώς είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες απο αυτό που αναζητά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και μόνο σε εξαιρετική ανάγκη θα στρεφόταν σε αθλητές που έχουν σαν μεγάλο τους προσόν το σκοράρισμα χωρίς όμως να βοηθούν αμυντικά και που οι χαρακτήρες τους αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για κάθε ομάδα.

Μία ακόμη περίπτωση που εξετάζεται είναι o Jamon Gordon, o Αμερικανός που αγωνίστηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας τη  σεζόν 2010-2011, είναι αθλητής του στύλ που αρέσει στον Έλληνα τεχνικό και γενικότερα αναζητά παίκτη σε αυτα τα πρότυπα, ο 32χρονος γκάρντ αγωνιζόταν στην Νταρουσάφακα και είναι ελέυθερος αυτή την περίοδο καθώς ειχε ταλαιπωρηθεί απο τραυμαρισμό στο χέρι και βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης, αν είναι απολύτως υγιής τότε θα είναι η πρώτη επιλογή της Ελληνικής ομάδας.

Είναι γεγονός πάντως πως ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει παίκτη απλά για να κάνει μεταγραφή και αν δεν βρεθεί κάποιος να καλύπτει απόλυτα τα "θέλω" της ομάδας χωρίς να διαταράξει τις ισορροπίες, τότε το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©