Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ Ο ROCHESTIE

Μια ανάσα απο τη Λοκομοτίβ Κουμπάν βρίσκεται ο Taylor Rochestie.

Ο Αμερικανός γκάρντ που νωρίς σήμερα έμεινε τελικά ελεύθερος απο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν άργησε να βρεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα απο το εξωτερικό αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη και θα την ενισχύσει την επόμενο σεζόν στην προσπάθεια της στο Eurocup.
O 31χρονος παίκτης, που είναι κάτοχος διαβατηρίου απο το Μαυροβούνιο, επιστρέφει στη Ρωσία μετά απο μετά απο έναν χρόνο καθώς είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη Νίζνι τη σεζόν 2014-2015.
Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Μακάμπι έχοντας Μ.Ο στην Euroleague 14 πόντους 2,1 ριμπάουντ και 5,5 ασσίστ σε 10 συμμετοχές ενώ αγωνίστηκε και σε 6 αναμετρήσεις του Eurocup έχοντας Μ.Ο 10,7 πόντους 2 ριμπάουντ και 3,2 ασσίστ.
Εκτός απο τη Νίζνι και τη Μακάμπι έχει αγωνιστεί επίσης και σε Γκετίνγκεν, Γαλατασαράι, Άλμπα Βερολίνου, Λε Μάν, Μπασκόνια, Μπιέλα και Σιένα.
Ασφαλώς και πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα του Κράσνονταρ που πλέον ολοκληρώνει το ρόστερ της και με τις κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μοιάζει να είναι ένα απο τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©