Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Ο PLEISS !!!

Ο Tibor Pleiss είναι τελικά ο εκλεκτός του Ergin Ataman για να αντικαταστήσει τον Nenad Krstic.

Ο Γερμανός άσος επιστρέφει τελικά στην Ευρώπη, μετά απο μία σεζόν στο ΝΒΑ, για λογαριασμό της κατόχου του Eurocup και την ενισχύει σημαντικά ενόψει της δύσκολης νεάς σεζόν.
Ο 26χρονος σέντερ με ύψος 2.18 την περασμένη σεζόν άνηκε στο ρόστερ των Γιούτα Τζάζ, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς αγωνίστηκε μόνο σε 12 αναμετρήσεις στο ΝΒΑ έχοντας Μ.Ο 2 πόντους και 1,3 ριμπάουντ, στη συνέχεια αγωνίστηκε στη D-League και φέτος το καλοκαίρι δόθηκε με ανταλλαγή στους Φιλαδέλφεια Σίξερς απο τους οποίους έμεινε ελεύθερος πριν απο λίγες εβδομάδες.
Στα Ευρωπαϊκά γήπεδα έχει πολύ μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί συνολικά 5 σεζόν στην Euroleague με Μπάμπεργκ, Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα έχοντας Μ.Ο 7,2 πόντους και 4,7 ριμπάουντ σε 94 συμμετοχές.
Στη Γαλατασαράι θα συνθέσει ένα εξαιρετίκο δίδυμο στη θέση του σέντερ με τον Alex Tyus, εκτοξεύοντας τις προσδοκίες τις ομάδας για μια καλή παρουσία στην φετινή Euroleague.
Αξίζει να αναφέρουμε πως τις προηγούμενες μέρες ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε φτάσει μια ανάσα απο την συμφωνία με την Τουρκική ομάδα η οποία τελικά προτίμησε να εκμεταλλεύτει την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και να αποκτήσει τον Γερμανό "πύργο".


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©