Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ Ο VICTOR RUDD !!!

O Victor Rudd φαίνεται πως θα είναι τελικά ο αντικαταστατης του Quincy Miller στη  Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με δημοσιεύματα απο το εξωτερικό.

Η "ομάδα του λαού" το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη, για να αντικαταστήσει τον Αμερικανό φόργουορντ ο οποίος θα χάσει λόγω τραυματισμού όλη την επόμενη σεζόν, και όπως όλα δείχνουν o εκλεκτός είναι ο 25χρονος πρώην παίκτης της Νίζνι.
Ο Rudd, που έχει ύψος 2.05, έκανε πέρσι την πρώτη εμφάνιση του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα με την φανέλα της Ρωσικής ομάδας αγωνιζόμενος και στο Eurocup στο οποίο είχε Μ.Ο 15,8 πόντους 6,7 ριμπάουντ και 2,1 ασσίστ σε 20 συμμετοχές.
Πλέον το μόνο που απομένει για να έιναι έτοιμη η ομάδα του Erez Edelstein είναι η απόκτηση ενός αθλητικού σέντερ κι ενός οργανωτή αλλά και το "σπάσιμο" των συμβολαίων των Taylor Rochestie και Devin Smith. 
Aξίζει να αναφέρουμε πως ο Αμερικανός κατα την διάρκεια του καλοκαιριού είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό αλλά και στον Παναθηναϊκό, με τους δύο 'αιώνιους" όμως να μην προχωρούν την περίπτωση του για διαφορετικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©