Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΜΕ STOUDEMIRE !!!

Πολύ κοντά στην μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της και μίας απο των μεγαλύτερων όλων των εποχών στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ βρίσκεται η Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του σπουδαίου Amare Stoudemire.
O 33χρονος σούπερ σταρ αποσύρθηκε απο το ΝΒΑ σαν μέλος των Νιού Γιορκ Νίκς και πλέον πριν κρεμάσει εντελώς τα "παπούτσια" του θα δοκιμάσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη με την φανέλα της Ισραηλινής ομάδας.
Ο Αμερικάνος φόργουορντ έχει στην κατοχή του ποσοστό της Χάποελ και θεωρείται συνιδιοκτήτης της ομάδας γι αυτό και θα κάνει το δώρο στους φίλους της να τον δούνε αγωνιζόμενο με τα χρώματα της.
Ασφαλώς και πρόκειται για μια εκπληκτική κίνηση καθώς ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ είναι απο τα μεγαλύτερα ονόματα που προέρχονται απο το ΝΒΑ και θα αγωνιστούν στην Ευρώπη και η απόκτηση του είναι απο τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ο Amare έχει στην "πλάτη" του 15 χρόνια καριέρας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχοντας Μ.Ο 18,9 πόντους και 7,8 ριμπάουντ και 1,2 κοψίματα  επίσης έχει αγωνιστεί σε έξι All star game κι έχει φορέσει τις φανέλες των Φοίνιξ Σάνς, των Νιού Γιόρκ Νίκς, των Ντάλας Μάβερικς και των Μαϊάμι Χίτ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©