Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΕ RIVERS !!!

Ο Παναθηναϊκος ετοιμάζεται γι ακόμη μία σημαντική προσθήκη καθώς είναι κοντά στην απόκτηση του K.C Rivers.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκεύης αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον των κυπελλούχων Ελλάδας για τον Αμερικανό και ήδη οι δύο πλεύρες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 29χρονο γκάρντ/φόργουορντ να προβάρει τα πράσινα, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες.
Ο Rivers την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Euroleague με δύο διαφορετικές ομάδες καθώς συμμετείχε στην πρώτη φάση με την Μπάγερν Μονάχου έχοντας Μ.Ο 10,8 πόντους 2,2 ριμπάουντ και 1,3 ασσίστ σε 10 αγώνες, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία είχε Μ.Ο 6,7 πόντους και 1,5 ριμπάουντ σε 17 συμμετοχές.
Ο Αμερικανός αγωνιζόταν στην Ρεάλ και την σεζόν 2014-2015 (μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση) και με την φανέλα της Βασίλισσας κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague έχοντας καθοριστική παρουσία στον ημιτελικό του Final 4, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στον οποίο σημείωσε 17 πόντους.
Στα Ευρωπαϊκά γήπεδα εκτός απο την Ρεάλ και την Μπάγερν έχει αγωνιστεί ακόμα και σε Μπενετόν Τρεβίζο, Ροάν, Βίρτους Μπολόνια, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χίμκι.
Αν τελικά ολοκληρωθεί κι αυτή η μεταγραφή θα είναι ακόμη μία κίνηση απο το λεγόμενο "πάνω ράφι" για τους πράσινους καθώς πρόκειται για αθλητή με εμπειρία απο το υψηλότερο επίπεδο που μπορει να καλύψει με μεγάλη επιτυχία τις θέσεις "3" και "2" και έχει σαν όπλο του το καλό του σούτ αλλά και την καλή του άμυνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©