Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο JAMES !!!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Mike James κι εκτος συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά τον Chris Singleton.

Ο Αμερικανός γκάρντ αποδέχτηκε την πρόταση των κυπελλούχων Ελλάδος και απομένουν πλέον κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της σπουδαία μεταγραφης.
Οι δύο πλεύρες είχαν έρθει πολύ κοντά και τις προηγούμενες μέρες άλλα υπήρχε το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι που έκανε δύσκολη την συμφωνία., τελικά η Ελληνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει τον παίκτη καθώς κι αυτή απο την πλευρά της δέχτηκε όλους τους όρους του, που προβλέπουν ένα ΝΒΑ out για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
Οι πράσινοι συνεχίζουν με αυτον τον τρόπο τις ηχηρές κινήσεις με ακόμη έναν παίκτη που συμμετείχε στο Final 4 του Βερολίνου και εντυπωσίασε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς με την Λαμποράλ σε 29 συμμετοχές στην Euroleague είχε Μ.Ο 10 πόντους 2,6 ριμπάουντ και 2,7 ασσίστ.
Έτσι λοίπον ο 26χρονος James επιστρέφει στην χώρα μας μετά το μικρό πέρασμα του απο τον Κολοσσό Ρόδου το 2014 στο οποίο και εντυπωσίασε κάνοντας την Ισπανική ομάδα να προχωρήσει στην απόκτηση του.
Εκτός απο την Λαμποράλ και τον Κολοσσό έχει επίσης αγωνιστεί και σε ΚΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν (Ισραήλ) και Ομέγκνα (Ιταλία). 
Με την κίνηση αυτή ο Παναθηναϊκός ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την περιφερειακή γραμμή του με ένα παίκτη εξαιρετικά αθλητικό που θα συνθέσει ένα εντυπωσιακό δίδυμο με τον Νίκ Καλάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©