Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΠΑΙΡΝΕΙ GREEN Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!

Κοντά σε μια σημαντική κίνηση βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Erick Green οποίος αποσύρθηκε απο τα summer league και έθεσε τον εαυτό στην διάθεση των Ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο 25χρονος γκάρντ ήταν η πρώτη επιλογή του τεχνικού των ερυθρολεύκων Γιάννη Σφαιρόπουλου για την θέση των γκάρντ και παρά το γεγονός ότι αρχικά υπήρχε μεγάλη οικονομική διαφορά η διοίκηση της ομάδας κατάφερε να αποσπάσει την θετική απάντηση του παίκτη και πλέον να απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.
Είναι γεγονός πως ο Green δίνει μεγάλη βοήθεια στην περιφέρεια του Ολυμπιακού και προσφερει ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, αφού μαζί θα συνθέσουν ένα πολύ ισχυρό εκτελεστικά δίδυμο.
Ο Green έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ σε Ντένβερ Νάγκετς και Γιούτα Τζάζ ένω έχει εμπειρία απο Euroleague καθώς τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε σε 10 αγώνες με την Σιένα έχοντας Μ.Ο 11,1 πόντους 1,7 ριμπάουντ και 1 ασσίστ.
Ασφαλώς με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το "πάζλ" της γραμμής των κοντών του και πλέον κοίταζει με την άνεση του για την απόκτηση ενός παίκτη στην θέση "4" με την οποία θα ολοκληρώσει τις φετινές του μεταγραφές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©