Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ADAMS !!!

"El clasico" ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για τα μάτια του Darius Adams.

Οι δύο μεγάλοι του Ισπανικού μπάσκετ υπέστησαν σοβάρα πλήγματα με τις αποχωρήσεις των δύο βασικών τους γκάρντ για το ΝΒΑ, καθώς Sergi Rodriguez και Tomas Satoransky θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε Philadelphia 76ers και Washington Wizards αντίστοιχα, γι αυτό και έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Αμερικανό που εντυπωσίασε με την φανέλα της Λαμποράλ (Μπασκόνια).
Οι Καταλανοί έιχαν προχωρήσει το θέμα εδω κι αρκετό καιρό και είχαν φτάσει κοντά στον 27χρονο γκάρντ χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την μεταγραφή καθώς δεν είχαν αποφασίσει ακόμη ποιός θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.
Οι Μαδριλένοι από την άλλη μόλις αντιλήφθηκαν ότι χάνουν τον Sergi ήρθαν σε επαφή με τον Adams κάνοντας το πρώτο βήμα.
Ο Αμερικανός πάντως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Η.Π.Α και αγωνίζεται στα summer league κυνηγώντας το όνειρο του να αγωνιστεί κι αυτός στο ΝΒΑ και έχει στην αναμονή τους δύο μεγάλους αντιπάλους.
Ο Adams αγωνίστηκε στην Μπασκόνια την διετία 2014-2016 και την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε "έβγαλε μάτια" με την Βάσκικη ομάδα και ήταν απο τους πρωταγωνιστές της στην ξέφρενη πορεία της προς το Final 4 του Βερολίνου έχοντας Μ.Ο 13,2 πόντους 2,2 ριμπάουντ 4 ασσίστ και 1,3 κλεψίματα σε 29 συμμετοχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©