Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΜΑΧΗ ΓΙΑ DORSEY !!!

"Μάχη" έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ για χάρη του Joey Dorsey σύμφωνα με δημοσιεύματα απο το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα οι καταλανοί, που θέλουν να διατηρήσουν τον Αμερικανό στο δυναμικό τους, τον άφησαν ελέυθερο με σκοπό να επαναδιαπραγματευτούν μαζί του νέο συμβόλαιο με νέους όρους.
Κάπου εκεί εμφανίστηκε η Ισραηλινή ομάδα, που βρίσκεται σε αναζήτηση ποιοτικού ψηλού για να πλαισιώσει τον Maik Zirbes, και προσέγγισε τον 32χρονο σέντερ ξεκινώντας συζητήσεις μαζί του.
Η "ομάδα του λαού" που φέτος προσπαθέι να επανέλθει στην κορυφή, μπορεί να προσφέρει πολύ καλό συμβόλαιο στον Αμερικανό αλλά και σημαντικότερο ρόλο στο ρόστερ που φτιάχνεται και έχει ώς σύμμαχο της το θέμα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα με τις θέσεις των ξένων της.
Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες με το "ντέρμπι" ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες να είναι αμφίρροπο.
Ο Dorsey ξεκίνησε την περασμένη σεζόν με την Γαλατασαράι αλλά τα προβλήματα που είχε με τον τεχνικό της ομάδας, Ergin Ataman, τον έκαναν να δει την πόρτα της εξόδου της μετέπειτα κατόχου του Eurocup, τον Φλεβάρη  υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα με την οποία αγωνίστηκε στο Top 16 της Euroleague και σε 9 συμμετοχές είχε Μ.Ο 5,3 πόντους 7 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©