Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΑΛΑΝΟΣ !!!

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Victor Claver.

O Iσπανός άσος που τις προηγούμενες μέρες είχε έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, τελικά θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του και θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στους Μπλαουγκράνα.
Ο 28χρονος φόργουορντ όπως φάνηκε όλες αυτές τις μέρες χρησιμοποίησε την συμφωνία του με τους κουπελλούχους Ελλάδας για να ασκήσει πίεση στην Μπαρτσελόνα και την Βαλένθια ώστε οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν μεταξύ τους.
Κάτι που έγινε σήμερα με τους Καταλανούς να πληρώνουν τελικά την ρήτρα των 2.000.0000 Ευρώ στην Βαλένθια και να κάνουν τελικά δικό τους τον διεθνή άσο.
Ο Claver ήταν ένα πιο τα καυτά ονόματα της αγοράς το φετινό καλοκαίρι κι εκτός απο τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρθηκαν η Αναντολού Εφές , η Νταρουσάφακα και η Ρεάλ Μαδρίτης με τους Μαδριλένους να φτάνουν κι αυτοί σε συμφωνία με τον αθλητή να κάνουν όμως πίσω στο θέμα της ρήτρας της Βαλένθια.
Στην Μπαρτσελόνα, ο Iσπανός φόργουορντ θα συναντήσει και πάλι στον Γιώργο Μπαρτζώκα,με τον οποίο συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία την περασμένη σεζόν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν φτάνοντας μέχρι το Final 4 του Βερολίνου, πραγματοποιώντας 31 συμμετοχές στην κορυφαία διοργάνωση και έχοντας Μ.Ο 9,4 πόντους 5,9 ριμπάουντ και 1,6 ασσίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©