Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Με Χαραλαμπιδη η τελετή λήξης της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHOOTERS ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σημαντική εκδήλωση για το άθλημα θα πραγματοποιηθεί στην Ακριτική πόλη της Φλώρινας απο την Ακαδημία μπάσκετ "SHOOTERS"  με καλεσμένο τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Η συγκεκριμένη ακαδημία πραγματοποιεί σπουδαία δουλειά και σε τέτοιες δύσκολες εποχές συμβάλει αποφασιστικά στην άνοδο του αθλήματος, σε μια περιοχή που τέτοιες κινήσεις είναι πρωτόγνωρες, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρά παιδιά να συναντήσουν τα ινδάλματα τους και να δημιουργήσουν υγιή πρότυπα.
Στο παρελθόν σε παρόμοιες εκδηλώσεις της ακαδημίας έχουν παρευρεθεί ο διεθνής αθλητής του Παναθηναϊκού Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο έμπειρος προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε να συνεχίστουν τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν μεγάλο κοινωνικό όφελος.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

"Η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει ό,τι την τελετή λήξης για την χρονιά 2015-2016 θα τιμήσει με την παρουσία του ο διεθνής μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο αρχηγός,επί σειρά ετών,του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην πόλη μας το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ιουνιου 1μ.μ στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Καλείται ο φίλαθλος κόσμος της πόλης να δώσει το παρόν σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν,να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από έναν αθλητή που αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ,όχι μόνο για τα επιτεύγματα εντός του γηπέδου,αλλά και για τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας SHOOTERS με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Α.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©