Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΟΛΑ ΓΙΑ RICE Η ΜΑΚΑΜΠΙ !!!!

Toν άνθρωπο που την οδήγησε στην κατάκτηση της Euroleague το 2014 θέλει να επαναφέρει στο ρόστερ της η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αφού ολοκληρώθηκε η φετινή τραγική σεζόν που είναι απο τις χειρότερες στην ιστορία της (αν όχι η χειρότερη) η Ισραηλινή ομάδα σχεδίαζει την επόμενη μέρα και θέλει άμεσα την επιστροφή της στην κορύφη.
Γι αυτό τον λόγο αφου προσέλαβε νέο προπονητή (κάνοντας την έκπληξη με Edelstein) αρχίζει την προσπάθεια της να ολοκληρώσει το δυναμικό της.
Μια σπουδαία λύση ειναι και ο Tyrese Rice, ο άνθρωπος που ανακηρύχθηκε MVP στο Final 4 του Μιλάνου στο οποίο και την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης, σύμφωνα με δημοσιεύματα απο το εξωτερικό η "ομάδα του λαού" έχει κάνει μεγάλη πρόταση στον Αμερικανό play maker και είναι το φαβορί για την απόκτηση ιδίως απο την στιγμη που η νύν ομάδα του την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζεται στην Euroleague.
Ο 29χρονος γκάρντ με ύψος 1.85 την τελευταία διετία αγωνίζεται στη Ρωσία με την Χίμκι και την φετινή σεζόν στην Euroleague σε 24 συμμετοχές είχε Μ.Ο 12,4 πόντους 6,1 ασσίστ 2,1 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα.
Στο παρελθόν εκτός απο την Μακάμπι και την Χίμκι έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Άρτλαντ Ντράγκονς, Λιέτουβος Ρίτας και Μπάγερν Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©