Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΜΑΤΙΕΣ ΣΕ KRSTIC Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Την απόκτηση του άλλοτε διεθνή Σέρβου σέντερ Nenad Krstic εξετάζει η Γαλατασαράι.

Η κάτοχος του φετινού Eurocup που επιστρέφει την επόμενη σεζόν στην Euroleague προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρόστερ ώστε να ανταπεξέλθει επάξια στις νέες αναβαθμισμένες υποχρεώσεις της.
Μία κίνηση που έχουν στο στοχαστρό τους είναι η απόκτηση του έμπειρου 33χρονου Σέρβου.
Ο Krstic απο το 2014 ανήκει στην Αναντολού Εφές δεν έχει καταφέρει όμως να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω σοβαρού τραυματισμού, χαρακτηριστικό είναι ότι τις δύο τελευταιές σεζόν έχει μόνο 20 συμμετοχές στην Euroleague κι αυτές ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, άν όμως έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του τότε θα μπορέσει με την ποιότητα του και την πείρα του να βοηθήσει την Γαλατά αν τελικά αυτή τον αποκτήσει.
Στην μεγάλη καριέρα του έχει αγωνιστεί συνολικά 7 σεζόν στην Euroleague έχοντας Μ.Ο 11,7 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε 132 συμμετοχές.
Έκτός απο την Εφές έχει αγωνιστεί σε Παρτιζάν, Τρίουμφ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ πέρασε και για 8 σεζόν από τα παρκέ του ΝΒΑ φορώντας τις φανέλες των Νιού Τζέρσεϊ Νέτς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Μπόστον Σέλτικς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©