Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΘΕΛΕΙ DRAPER O ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ !!!

O Dontaye Draper φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της περιφέρειας του.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα έχουν καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό γκάρντ για να αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του MarQuez Haynes στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.
Ο 32χρονος γκάρντ φέτος αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και έφτασε μέχρι την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Final 4 του Βερολίνου έχοντας Μ.Ο 6,5 πόντους 1,8 ριμπάουντ 2,2 ασσίστ και 1,1 κλέψιμο, ενώ πραγματοποίησε καταππληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ έχοντας 17 πόντους και 4 ασσίστ. Οι πράσινοι τον αντιμετώπισαν φέτος στην Euroleague 4 φορές με τον Draper να κάνει καλές εμφανίσεις έχοντας 7 πόντους στην πρώτη αναμέτρηση, 10 στην δεύτερη, 20 στην τρίτη και 8 στην τελευταία.
Στα Θετικά συμπεριλαμβάνεται πως ο Αμερικανός δεν πιάνει θέση ξένου καθώς είναι κάτοχος Κροατικού διαβατηρίου και είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας. 
Ουσιαστικά θα είναι το μπάκ απ του Νίκ Καλάθη και έχει ως κύριο προσόν τα γρήγορα και πολύ δυνατά πόδια, την πίεση στην μπάλα και την περιφερειακή άμυνα όπως και το πολύ καλό μακρινό του σούτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©