Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!

Ανακοινώθηκαν απο την Euroleague τα φετινα βραβεία που αφορούν τις δύο καλύτερες πεντάδες τις διοργάνωσης αλλα και τα βραβεία πρώτου σκόρερ, καλύτερου αμυντικού και καλύτερου νέου παίκτη.

Μεγάλη διάκριση αποτελεί για τον Γιάννη  Μπουρόυση η παρουσία του στην καλύτερη πεμντάδα της διοργάνωσης καθώς πραγματοποίησε  ονειρεμένη σεζόν με σταθερότατη παρουσία σε όλη την διάρκεια της.


ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ:

Malcolm Delaney: Ο Αμερικανός γκάρντ ήταν εκπληκτκός σε όλη την σεζόν κι αποτέλεσε τον ηγέτη της μεγάλης φετινής έκπληξης Λοκομοτίβ Κουμπάν, σκόραρε Μ.Ο 15,8 πόντους ενώ μοίραζε και 5,7 ασίστ 






Nando De Colo: Ο 29χρονος Γάλλος γκάρντ ήταν εξαιρετικός και οδήγησε επιθετικά την ΤΣΣΚΑ έχοντας Μ.Ο 18,9 πόντους μοιράζοντας και 4,9 ασίστ.







Milos Teodosic: Ακόμη ένας γκάρντ στην πρώτη πεντάδα με τον Σέρβο να αποτελεί τον έτερον ήμισυ του De Colo, πετύχαινε Μ.Ο 16,6 πόντους και μοίραζε 5,6 ασίστ.







Jan Vesely: Σε μια ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους ο Τσέχος σέντερ ήταν ξεχωριστός και παρότι έχασε λόγω τραυματισμού τα πλέι όφ βρήκε εύκολα θέση στην καλύτερη πεντάδα, είχε Μ.Ο 12 πόντους κατέβαζε 7 ριμπάουντ και μοίραζε 1,6 ασίστ.





Γιάννης Μπουρούσης: O διεθνής σέντερ συνεχίζει την παράδοση που θέλει να υπάρχει Έλληνας στην καλύτερη πεντάδα, πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν του και οδήγησε την Λαμποράλ στο Φάιναλ φόρ έχοντας τον ρόλο του πολυτιμότερου σε κάθε παιχνίδι, πετύχαινε Μ.Ο 14,6 πόντους κατέβαζε 8,9 ριμπάουντ και μοίραζε 2,3 ασίστ.





ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ:



Luigi Datome: O Ιταλός διεθνής ήταν κάτι παραπάνω απο κομβικός στην πορεία της ομάδας του Obradovic προς το Φάιναλ Φορ και αδικείται που δεν είχε θέση στην πρώτη πεντάδα, πετύχαινε Μ.Ο 12,2 πόντους και κατέβαζε 4,3 ριμπάουντ μοιράζοντας και 1,8 ασίστ.




Quincy Miller: Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν απο τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής σεζόν και ήδη ετοιμάζεται την μεγάλη μεταγραφή της καριέρας του, είχε 14,1 πόντους και 5,7 ριμπάουντ Μ.Ο.






Ekpe Udoh: Ο Αμερικανός ήταν το θωρηκτό της Φενέρ κάτω απο τα καλάθια, είχε πληθωρική παρουσία και ίσως άξιζε θέση στην πρώτη πεντάδα καθώς στα πλέι όφ ισοπέδωσε τους ψηλούς της Ρεάλ, πετύχαινε Μ.Ο 12,4 πόντους και κατέβαζε 5 ριμπάουντ.




Anthony Randolph: Αυτός κι αν άξιζε κάτι παραπάνω, ο Αμερικανός ήταν εκπληκτικός στα πλέι όφ και πήρε απο το χέρι την Λοκομοτίβ οδηγόντας την στο Φάιναλ Φορ, πετύχαινε Μ.Ο 14, 5 πόντους κατέβαζε 5,8 ριμπάουντ και συμπλήρωνε την στατιστική του με 1,2 ασίστ και 1,3 κλεψίματα.



Gustavo Ayon: Η παρουσία του Μεξικάνου στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα αποτελεί τεράσται έκπληξη καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε και σίγουρα υπήρχαν παίκτες που έκαναν καλύτερη σεζόν, ο Ayon δεν κατάφερε να ξεχωρίσει κι ακολούθησε το ναυάγιο της Ρεάλ. Είχε Μ.Ο 11,6 πόντους και 7,9 ριμπάουντ.






ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΌΡΕΡ:


Nando De Colo: Ο Γάλλος με τους 18,9 πόντους του κέρδισε το βραβείο "ALPHONSO FORD" , είχε συνολικά 55,8 % στα δίποντα, 46,2 % στα τρίποντα και 90,5 % στις ελεύθερες βολές.


ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ:



Kyle Hines: Το βραβείο του καλύτερου αμυντικού κέρδισε φυσιολογικά ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού καθώς κράτησε μόνος του ολόκληρη σεζόν την γραμμή ψηλών της ΤΣΣΚΑ προσφέροντας και 10,9 πόντους ανά παιχνίδι.



ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ


Alex Abrines: Ακόμη μια επιλογή που προκάλεσε έκπληξη ο Καταλανός γκάρντ/φόργουορντ, είχε Μ.Ο 9,3 πόντους άλλα δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στο Φάιναλ Φορ. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©