Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ BLATT !!!!

Ένας χαμός επικρατεί γύρω απο το όνομα του David Blatt.

Καθώς πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες φέρονται να επιθυμουν τον κορυφαίο προπονητή για να αναλλάβει να τις καθοδηγήσει.
Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια η Μπαρτσελόνα και η Νταρουσάφακα είναι δύο νέοι μνηστήρες.
Οι Καταλανοί φένεται ότι θα προσωρήσουν στην μετά-Πασκουάλ εποχή και ήδη αναζητπύν τον διάδοχο του με τον Blatt αλλά και τον Μπαρτζώκα να είναι οι πρώτοι προπονητές που έχουν προσεγγίσει.
Η Νταρουσάφακα την νέα σεζόν αναμένεται να έχει απο τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη και να θέτει υψηλούς στόχους κι αυτό ειναι το μεγάλο δέλεαρ για τον Αμερικανοισραηλινό προπονητή, το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάντως εμπλέκεται και σε αυτήν την περίπτωση με τους Τούρκους να προσφέρουν γη και ύδωρ στον Έλληνα προπονητη.
Δεν είναι φυσικά μόνο αυτοί οι ενδιαφερόμενοι για τον Blatt η Μακάμπι καραδοκεί και ίσως να έχει τον πρώτο λόγο αν ο coach γυρίσει στην Ευρώπη καθώς ήδη έχει ξεκινήσει την ενίσχυση της με μεγάλα ονόματα και υπαρχει πάντα και το συναισθηματικό δέσιμο αναμέσα στις δύο πλευρές.
Ακόμη ένας ενδιαφερόμενος είναι και ο Παναθηναϊκός, οι πράσινοι επίσημα έχουν στραμένο το βλέμμα τους στους τελικούς της Basket League άλλα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν ήδη προσεγγίσει τον Blatt απο την εποχή Djordjevic κιόλλας με πολύ θετικό κλίμα.
Επιθυμία του ιδίου πάντως είναι να αναλλάβει ομάδα στο ΝΒΑ απο όπου έχει ήδη προτάσεις κρατάει πάντα ανοιχτη όμως στην πόρτα στην Ευρωπή κι όσο συμβαίνει αυτό οι ενδιαφερόμενοι σίγουρα θα αυξάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©