Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ !!!!!

Κάποτε μοιραζόντουσαν τον ίδιο πάγκο, πλέον σε χωριστούς επαγγελματικούς δρόμους θα ανταμώσουν το βράδυ της κυριακής με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Αφού κατάφεραν να επιβεβαιώσουν εύκολα ή δύσκολα τον τίτλο του φαβορί που είχαν απόψε οι δύο φίλοι, κουμπάροι και επί δεκατρία χρόνια συνεργάτες στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα αναμετρηθούν σε μία μάχη άνευ προηγουμένου.
Στο περσινό φάιναλ φόρ βρέθηκαν αντίπαλοι στον μικρό τελικό φέτος οι μοίρα τους φέρνει ξανά απέναντι κάνοντας ο καθένας το βήμα παραπάνω.
Zeljko Obradovic απέναντι στον Δημήτρη Ιτούδη, ο δάσκαλος απέναντι στον μαθητή, ποιός θα είναι ο νικητής ;;;
απόψε απλά επιβεβαίωσαν και οι δύο ότι πρόκειται για τους κορυφαίους κόουτς στην Ευρώπη, όχι μόνο φέτος άλλα τα τελευταία 16 χρόνια, απο τότε που ο ένας ζόυσε στην σκιά του άλλου.
Κάπως έτσι εξηγείται γιατί ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε όλα αυτά τα χρόνια στο Ευρωπαϊκο μπάσκετ, γιατί είχε τους κορυφαίους να συνεργάζονται με έναν κοινό στόχο.
Το βράδυ της Κυριακής θα πανηγυρίζει ο Ζότς το ένατο Ευρωπαϊκό του ; ή ο Ιτούδης θα πανηγυρίζει το πρώτο του σαν προπονητής και συνολικά το έκτο του και ατυτόχρονα θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που φτάνει στην κορυφή (μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα).
Ένα ειναι πάντως το σίγουρο ότι ο φετινός τίτλος της Euroleague είναι οικογενειακή υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©