Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΟΙΩΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΟΦΟΚΛΗ !!!!

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στο Βελιγράδι για τον Έλληνα σέντερ και το ενδεχόμενο αποχώρησης είναι πια πολύ πιθανό.

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφική κίνηση του Ερυθρού Αστέρα άλλα οι μέχρι στιγμής κακές εμφανίσεις του έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας καθώς δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί και να καλύψει το τεράστιο κενό του Boban Marjanovic.

Ο χρόνος  συμμετοχής του έχει μειωθεί υπερβολικά πολύ χάνοντας ουσιαστικά την θέση του απο τον Γερμανό Maik Zirbes που πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα.
Η κίνηση όμως της ομάδας να αποκτήσει τον Σέρβο διεθνή σέντερ Vladimir Stimac ανοίγει ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου σον Σοφοκλή.
O Stimac είναι 28 ετών κι έχει ύψος 2.11 κι έχει αγωνιστεί στην Euroleague 3 σεζόν με Ζαλγκίρις, Μάλαγα και Μπάγερν έχοντας Μ.Ο 7,2 πόντους και 4,7 ριμπάουντ, επίσης έχει αγωνιστεί σε Βαλμιέρα, Βέντσπιλς, Νίμπουργκ, Ολίν, Μπάνβιτ, Μάλαγα, Μπάγερν, Εστουντιάντες και στον Ερυθρό Αστέρα ξανά την διετία 2008-2010, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας.
Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο 30χρονος Έλληνας σέντερ δεν θα βρεί την ηρεμία του ούτε στο Βελιγράδι και αν τελικά μείνει ελεύθερος ίσως το καλύτερο σενάριο να είναι ο επαναπατρισμός του καθώς με την δεδομένη ποιότητα του σίγουρα μπορεί να ανεβάσει μια Ελληνική ομάδα (Άρης, Π.Α.ΟΚ) στο επόμενο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©