Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

FELDEINE.. ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ !!!!!!

Το τυπικό μέρος της μεταγραφής Feldeine ανακοινώθηκε απο την Κ.Α.Ε Παναθηναϊκός,Ο Δομινικανός ανήκει κι
επίσημα στο ρόστερ των πρασίνων πλαισιώνοντας τον Νίκο Παππά στις θέσεις των γκάρντ και με αυτόν κλείνει(???) για την ώρα το κεφάλαιο μεταγραφές.
Ο Feldeine είναι σούτινγκ γκάρντ και κλασικός  σκόρερ, είναι 27 χρονών έχει ύψος 1.93, είναι διεθνής Δομηνικανός κι έχει γεννηθεί στην Νεα Υόρκη,σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για "εκτελεστή" επιθετικά που μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους  αν κι έχει αμυντικές αδυναμίες,την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Καντού έχωντας στο eurocup M.O 11,9 πόντους 2,3 ριμπάουντ 3 ασίστ 1,7 κλεψίματα και 0,2 κοψίματα, στο τέλος της σεζόν αγωνίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο με την Μπαγιαμόν έχωντας Μ.Ο 24,6 Πόντους 3,4 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ, με την Εθνική του ομάδα αγωνίστηκε και στο περσινό Μουντομπάσκετ έχωντας Μ.Ο 9,7 πόντους 4,3 ριμπάουντ 3 ασίστ και  1,2 κλεψίματα.
Στα ευρωπαϊκα γήπεδα έχει αγωνιστεί επίσης στην Ισπανία με τις Μπεογκράν  και Φουενλαμπράντα.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πρασίνων καθώς και οι πρώτες δηλώσεις του Δομινικανού:
 Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Τζέιμς Φελντέιν.
Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 26 Ιουνίου 1988. Διατηρεί και την υπηκοότητα της Δομινικανής Δημοκρατίας, της οποίας μάλιστα την Εθνική ομάδα εκπροσωπεί, μέσω της καταγωγής της μητέρας του.
Ο Φελντέιν έχει ύψος 1,93 μέτρα κι αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.
Αγωνίστηκε στο Κάρντιναλ Χέιζ στα σχολικά του χρόνια και στο Κουίνιπιακ στα κολλεγιακά του.  Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα από την Ισπανία και την Μπρεογκάν (το 2010) όπου πέρασε μια διετία πριν μετακομίσει στη Φουένλαμπραδα. Το καλοκαίρι του 2014 αγωνίστηκε στην Ιταλία με τα χρώματα της Καντού ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Πουέρτο Ρίκο με τους Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν.
"Είμαι ευτυχής και ταυτόχρονα  ευγνώμων επειδή αποτελώ μέλος μιας από τις πλέον ιστορικές ομάδες στον κόσμο" δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν και πρόσθεσε:"Ήταν ένα όνειρο για μένα το να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα  κι ανυπομονώ να πιάσω δουλειά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©