Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΕΥΚΟΛΑ 70-56

Σ'ενα φιλικό που δεν ενδείκνυται για πολλά σχόλια και από την πλευρά των παίχτων έμοιαζε με αγγαρεία η Εθνική νίκησε εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια την Τσεχία, χαρακτηριστικό της αποψινής νίκης ήταν
η πολύ καλή άμυνα και μεγάλο κέρδος η πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα Κουφού που σημείωσε 18 πόντους και κατέβασε 6 ριμπάουντ. Ο Φώτης Κατσικάρης έκανε αρκετές δοκιμές και έβγαλε τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα, εκτός ομάδας ήταν σήμερα οι Σλούκας και Καϊμακόγλου αντίθετα πήραν συμμετοχή πήραν οι Γιάνκοβιτς και Αγραβάνης.
 οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού: «Τα άστοχα τρίποντα είναι θέμα ημέρας. Ξέρουμε πολύ καλά πως δεν έχουμε κάποιον καθαρό σουτέρ, αλλά βέβαια έχουμε παιδιά που μπορούν να σουτάρουν. Και βέβαια τα σουτ θα βγουν μέσα από την ομαδική δουλειά, με καλή ισορροπία, με καλό γύρισμα της μπάλας και βέβαια πάντα με τις καλύτερες συνθήκες. Θεωρώ πως έχουμε κι άλλες λύσεις, δεν είναι μόνο το σουτ ή ένα άσχημο ποσοστό όπως αυτό που είχαμε σήμερα. Μπορούμε να βρούμε κι άλλες λύσεις ώστε να πάμε πιο κοντά στο καλάθι. Κάναμε πολύ καλή δουλειά με την Τσεχία στο επιθετικό ριμπάουντ, βάλαμε και αρκετούς πόντους και αυτό είναι πολύ σημαντικό και είναι σε συνάρτηση με τα χαμένα σουτ, οπότε κάπως έτσι ισορροπήσαμε σε αυτό το κομμάτι»
  
ΕΛΛΑΔΑ:Μπουρούσης 5 (8ρ), Ζήσης 2, Σπανούλης 5, Καλάθης 8, Περπέρογλου 4, Αντετοκούνμπο 11 (2κ), Κουφός 18, Γιάνκοβιτς 7, Πρίντεζης 8 (10ρ), Παπανικολάου, Μάντζαρης, Αγραβάνης 2. 

απο την Τσεχία ξεχώρισε μόνο ο Satoransky με 13 πόντους. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©