Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΠΡΩΤΗ

Ξεκίνημα για την νέα σεζόν για τους πρωταθλήτες Ελλάδας με νέα πρόσωπα κι ελπίδες για μια εξίσου επιτυχημένη χρονιά.
Οι απουσίες υπήρξαν πολλές στην επίσημη πρώτη λόγω Εθνίκων ομάδων, Πρίντεζης
,Σπανούλης,Μαντζαρης,Λοτζέσκι,Hucket,Αγραβάνης,Milutinov προετοιμάζονται εν'όψει Ευρωμπάσκετ, αλλά και λόγω αδείων όπως ο Young που αναμένεται το επόμενο διάστημα,υπήρξαν όμως και νέες παρουσίες καθώς ενσωματώθηκαν κανονικά οι Strawberry,Αθηναίου,Τολλιόπουλος. Το παρών επίσης έδωσαν οι Hunter,Παπαπέτρου,ΚαββαδάςΜουράτος,Τσαϊρέλης άλλα και οι Γιάννης Καλαμπόκης,Μάριος Μπάτης,Χριστόφορος Στεφανίδης που είναι ελεύθεροι και θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση ως που να βρούν ομάδα.
Σε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στις τρεις διοργανώσεις,Ξεκινάμε σήμερα με πολλές απουσίες λόγω διεθνών. Έχουν έρθει κάποια παιδιά για να μας βοηθήσουν στην προετοιμασία. Βέβαια, θα βοηθηθούν και αυτά. Βάζουμε τα πρώτα κομμάτια φιλοσοφίας σε επίθεση και άμυνα και χτίζουμε και τη φυσική μας κατάσταση. Μετά πάμε Μέτσοβο για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας. Εύχομαι υγεία σε όλους. Τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά,Θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και φιναλίστ στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως και πέρυσι σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε απουσίες λόγω διεθνών. Άλλαξαν αρκετά σε σχέση με το περσινό ρόστερ, αλλά κρατήσαμε ένα βασικό κορμό. Κάποιοι έφυγαν με δική τους θέληση και άλλους τους αλλάξαμε εμείς. Οι προσθήκες είναι αυτές που ήθελα και πραγματοποιήθηκαν χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια και της διοίκησης. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καλύψουμε το έδαφος και να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι διοργανώσεις. Θα δώσουμε φιλικά με στόχο να βελτιωνόμαστε όσο περνά ο χρόνος,Θέλουμε να παίξουμε την ίδια άμυνα και ακόμη καλύτερη. Και τα νέα παιδιά που ήρθαν επιλέχτηκαν με αυτό κατά νου. Να είναι και καλοί αμυντικοί. Θέλουμε να δείξουμε την ίδια ομοιογένεια με την περασμένη χρονιά και ακόμη καλύτερη».
Από τους νέους δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Αθηναίου τονίζοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και βλέπω αυτό το άλμα στην καριέρα μου ως τεράστια ευκαιρία. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες και θέλω να δώσω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και να γίνω κομμάτι αυτού του τεράστιου συλλόγου,Βρήκα πολύ οικογενειακό κλίμα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και νομίζω ότι είναι και το μεγαλύτερο ατού της ομάδας, αυτό που την κάνει να πρωταγωνιστεί πάντα,Είναι καλή ευκαιρία να γίνει το λιμάνι που θα μείνω. Όταν φτάνεις στην κορυφή, αυτό που θέλεις είναι να καθιερωθείς. Πέρασα από τέσσερις ομάδες τα δυο τελευταία χρόνια, κράτησα τα θετικά, έγινα καλύτερος από τα αρνητικά και πήρα κάποιες εμπειρίες που θα με βοηθήσουν σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας, που είναι να πρωταγωνιστεί πάντα και σε όλα τα επίπεδα»
Ενώ απο τους παλιούς ο Othelo Hunter δήλωσε:  «Να γίνουμε καλύτεροι, διότι άλλαξαν πολλά στην ομάδα και από σήμερα ξεκινάμε τη δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα, να πάρουμε περισσότερες νίκες να πάρουμε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα,Θέλω να είμαι καλύτερος στα ριμπάουντ, στις βολές. Γενικότερα να είμαι καλύτερος.θα ήθελα να παίζω περισσότερο με το πρόσωπο. Θα ήθελα να το κάνω περισσότερο,Έχουμε κάποιους νέους ψηλούς στους οποίους θέλω μάθω τι είναι ο Ολυμπιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©