Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

«ΕΞΕΤΑΖΕΙ» HANLAN Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια λύση από την Ελληνική αγορά έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, για τον παίκτη που αναζητούν, για να καλύψει την θέση του αναπληρωματικού γκαρντ.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» κοιτάζουν την περίπτωση του Olivier Hanlan (1.93μ), που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, ο οποίος είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στα νέα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και αποτελούσε εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που δεν προχωρούσε η υπόθεση του Langston Hall (ο οποίος κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα), η περίπτωση του όμως είναι άμεση εξαρτημένη από το ποιος θα είναι ο βασικός πλέι μέικερ της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο 27χρονος γκαρντ έλυσαν το συμβόλαιο τους  σήμερα, για να συζητήσουν με νέους όρους καθώς το υπάρχον προέβλεπε αύξηση αποδοχών της τάξης των 200 χιλιάδων ευρώ, ήδη όμως ομάδες της Euroleague όπως η Ζαλγκίρις και η Μπάγερν έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρόσωπο του.

Ο 27χρονος άσος αποκτήθηκε από τον «γηραιό» το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη Basket League  στην οποία συμμετείχε σε 20 αναμετρήσεις έχοντας μ.ο 16,3 πόντους 3,6 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ.

Ο Καναδός αθλητής έχει εμπειρία από Euroleague καθώς τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στη Ζαλγκίρις Κάουνας έχοντας μ.ο 8 πόντους 2,3 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 24 συμμετοχές.

Πριν μετακομίσει στον Ηρακλή αγωνίστηκε στη Γαλλία με την Λε Μαν (2016-2017) και στη Γερμανία με την Τέλεκομ Βόννης (2018-2019) καθώς και στην G-League με τους Austin Spurs (2017-2018).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Created by Immortal Designs©