Σελίδες

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΚΑΙ..... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!

Δεν μπορούμε σίγουρα να γνωρίζουμε πως θα καταλήξει η φετινή σεζόν για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορούμε όμως με απόλυτη σιγουριά να διαπιστώσουμε ότι ο Άρης μετά από πολλά χρόνια αποπνέει υγεία και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες όχι μόνο στον κόσμο τους άλλα και σε όλους όσους αγαπάνε το μπάσκετ.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ !!!

Στον Αρκαδικό σαν δανεικός απο τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Καββαδάς.

ΟΙΩΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΟΦΟΚΛΗ !!!!

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στο Βελιγράδι για τον Έλληνα σέντερ και το ενδεχόμενο αποχώρησης είναι πια πολύ πιθανό.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ !!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 64-70 !!!

Σε μια αναμέτρηση που ήταν πραγματική κακοποίηση του μπάσκετ ανάμεσα σε δύο ομάδες εμφανώς ανέτοιμες και ταλαιπωρημένες ο Παναθηναϊκός έσπασε την έδρα του Ολυμπιακού και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΑΡΟΣ, 61-59 ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ !!!

Συνεχίζει τα θαύματα ο Φάρος Κερατσινίου καθώς επικράτησε της Κηφισιάς και πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση στην εμιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ 64-61

Σε μια αναμέτρηση βγαλμένη απο τις χρυσές εποχές του Ελληνικού μπάσκετ ο Άρης προσπέρασε το εμπόδιο της Α.Ε.Κ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο Π.Α.Ο.Κ, 73-67 ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Π.Α.Ο.Κ πήρε την πρίκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας του Ρεθύμνου με 73-67.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ EUROLEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ !!!!

Παίκτης της Α.Ε.Κ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Oderah Anosike ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Daniel Orton.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΑΜ ΜΕ KRAVTSOV Η ΤΣΣΚΑ !!!

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Τσσκα Μόσχας καθώς ψηλώνει κι άλλο με την απόκτηση του Ουκρανού γίγαντα Viacheslav Kravtsov.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ !!!!

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Φώτης Λαμπρόπουλος θα παρέμενε στο εξωτερικό τελικά υπήρξε ανατροπή κι επαναπατρισμός και ο Έλληνας φόργουορντ ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό του νεοφώτιστου Αρκαδικού.

ΠΗΡΕ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ Ο Π.Α.Ο.Κ !!!

Σε μία μεταγραφική έκλπηξη προχώρησε ο Π.Α.Ο.Κ καθώς απέκτησε τον σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό Σέρβο σέντερ Darko Balaban.